beats by dre cheap

I want

E jebem li ga, da ga jebem. Nije u stanju da se jebeno udostoji i obuče majicu koja nije rascjepana, na kojoj ne piše "Alkoholijada 2014 Sutomore" sa razrezanim desnim rukavom i flekom od senfa na leđima. Na jebenim LEĐIMA. Majica, koja nije oprana od gore spomenute godine. Zašto sam navukla štikle od 15 cm i crvenu haljinu s dekolteom ako ću se pojaviti vani s alkoholičarem-beskućnikom?

Oj Aristotela mi i Friedmana, a šta je ovo koji kurac? XXL donji dio trenerka reprezentacije Bjelorusije koja ti visi do rektuma i bokserice iz 2. srednje sa minijaturnim pit bullovima i flomasterom nečitko išaranim "čuvaj se psa"? Majmune infantilni, na šta si potrošio srednjoškolske dane.

A tek patike...Muko moja. Skejterke su isfurale 2008. godine, lijeva žuta i desna narandžasta pertla (obje fluorescente) nikako ne idu sa crnim izlizanim opancima ravno iz separea Danteovog Inferna, te mi tjera nagon na povraćanje, pogotovo vonj iz te rupe na palcu iz koje se širi miris holokausta i fermentiranih rezdelija.

I usput, mogao si se i ošišati. To što si tu paučinu od kose prečešljao preko te rupetine na potiljku ne zavarava nikoga. Zaliske neću ni da komentarišem, medenjak na glavi ti je kritičan. Obrij glavu kao nekada, ne budi jebena pizda, izgledaš ko 50-godišnjak. A TU BRADURINU DA SI SKRATIO ODMAH, te ogavne debele crne guste dlakurine štršte iz tvoje face k'o da si morski jež. Sredi to malo gorilo jedna, neću valjda da mi frendice misle da izlazim sa Džihadi Džonom iz Džalalabada, jebo li te ISIL. Idemo u Slogu a ne na prvu liniju u Kurdistan.

Šta...Je li to...PALIŠ CIGARU? Pa ti si apsolutni idiot. Nisi zapalio 4 mjeseca i 3 dana, što ti to treba da umreš 30 godina prije roka trajanja? Gasi to narkomančino. I tu kesicu zelenog čička iz džepa, vadi dok ti nisam potpeticom iskopala optički živac iz oka.

Ajde sad skini taj ciganski zlatni sat, nismo na romskoj svadbi u Zurichu, A TENE U KANTU MOMENTALNO. Hajde medu, presvuci se i sredi se malo pa da me provodaš kroz grad kao nekada. Samo izbjegni monologe o slobodnim tržištima i austrijskim makroekonomskim modelima nakon par pića, prošli put su oni komunisti iz Undera ubili hljeb u tebi. Svoju energiju i strastvenost ostavi za kuće dok mi budeš skidao čipkaste gaćice zubima kao životinja kakva i jesi. Jadna ja kad sam se zaljubila ovog Tarzana, dođi da te cokim.

***

Ko mi nađe vaku žensku ima od mene sve što posjedujem (osim majice iz Sutomora)

Samo za poremećene
http://selfreflection.blogger.ba
23/08/2016 22:31